Volg ons op Facebook

 
 

Gebruikerslogin

Verkooppunten

CarbonPro

MILIEUVRIENDELIJKE FIETSONDERHOUDPRODUCTEN

CarbonPro logo

Vanuit milieuvriendelijke overwegingen creëerde deze Amerikaanse fabrikant een bike-care assortiment met zorg voor het te onderhouden materiaal en de gebruiker zelf. De fietsonderhoudproducten van Carbon Pro zijn dan ook 100% biologisch afbreekbaar, 100% recycleerbaar, bevatten geen agressieve toxische stoffen en werden niet getest op dieren.

Voor een langere levensduur van het fietsmateriaal wordt regelmatig onderhoud ten stelligste aan te raden. Door het frame, de onderdelen, de ketting, enz … te beschermen tegen o.a. UV-stralen, zout, zweet, water, corrosie en krassen in bv. carbon of aluminium wordt de levensduur van dat materiaal aanzienlijk verhoogd. CarbonPro Sports biedt een serie topproducten die gepast zijn om het dagelijks of wekelijks onderhoud van de fiets uit te voeren. Ook voor het ontvetten, reinigen en smeren van de draaiende onderdelen zoals ketting, tandwielen en versnellings-apparaat zijn de producten van CarbonPro Sports een aanrader.

CarbonPro Sports bied je een compleet gamma van onderhouds- en beschermingsproducten - met een groen label - voor je fiets.

 

Bezoek de CarbonPro website