Volg ons op Facebook

 
 

Gebruikerslogin

Verkooppunten

CR7 SHIRTS

Black&Blanche logo

STIJLVOLLE HEMDEN ZIJN HET VERTREKPUNT VAN ELKE LOOK

De gevierde sportman Cristiano Ronaldo is volop bezig met het creëren van een exclusief merk van basics in de mannengarderobe. Na zijn succesvolle ondergoed- en sokkengamma komt er nu deze collectie premiumhemden.

CR7 hemden hebben een onberispelijke snit met een eigentijdse twist en is een esthetische interpretatie van de onberispelijke vorm en de unieke traptechniek van de superster zelf. De collectie omvat moderne, stijlvolle en ook formelere stukken met een duidelijke focus op superieure kwaliteit en pasvorm. Zo ontstaan mooie slanke silhouetten met veel aandacht voor de details en een elegante maar trendy look. De opvallende modellen ogen bovendien erg stijlvol. 

Voor de collectie draagbare hemden zet Cristiano Ronaldo zijn samenwerking met ontwerper Richard Chai verder. Chai is hoofdontwerper van het merk CR7 en staat bekend om zijn werk voor labels als Marc Jacobs en Donna Karan. “Ik ben van mening dat je altijd moet proberen om zo goed mogelijk te zijn. Een perfect passend hemd geeft een man het vertrouwen om de best mogelijke versie van zichzelf te worden,” zegt Ronaldo over zijn merk. “Voor mij is een sterke fundering het belangrijkste in elk domein van mijn leven. Me mooi kleden geeft me het vertrouwen om de beste versie van mezelf te zijn, en goed passend ondergoed en moderne stijlvolle hemden zijn het vertrekpunt van elke look.”

Het ervaren Deense bedrijf JBS Textile Group staat in voor de productie van de lijn CR7 by Cristiano Ronaldo. Dit bedrijf heeft een rijke traditie in de productie van hoogstaande producten en heeft al meer dan 75 jaar ervaring met opwindende modeprojecten. JBS Textile Group stelt zijn specialisatie en expertise ten dienste van de productie van de CR7 premiumproducten.

 

CR7 by RA-Company

Bezoek de CR7 website