Volg ons op Facebook

 
 

Gebruikerslogin

Verkooppunten

Matt

MULTIFUNCTIONAL HEADWEAR

 

Black&Blanche logo

 

Matt ontwerpt en produceert multifunctionele lifestyle sjaaltjes, caps, headbands,... Het is een zeer functioneel sport- en vrijetijdskledingaccessoire met vele toepassingen. Doordat het draagbaar is op niet minder dan zeven verschillende manieren, kunnen één of meerdere Matt scarfs het leven van een sporter op telkens een andere specifieke manier wat aangenamer maken. In een wip omtoverbaar van sjaaltje naar bandana of van helmmuts tot haarband.

Tijdens het sporten biedt de uit 100% polyester fiber bestaande naadloos gebreide Matt scarf eindeloos comfort. Matt scarfs beschermen je onder andere tegen stof, regendruppels, UV zonnestralen of irriterende zweetdruppels. Door de speciale samenstelling van de stof en zijn optimale ventilerende eigenschappen wordt het transpiratievocht meteen naar de buitenzijde afgevoerd. Zo ontstaat er bij gebruik als bv. helmmuts steeds een aangename gereguleerde temperatuur en blijft het onder de fietshelm steeds aangenaam droog en hygiënisch.

Is jouw sportclub (firma, winkel, vereniging,...) op zoek naar een sjaaltje in de clubkleuren, met naam en logo? Matt heeft ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde ontwerpen te produceren. 

Matt by RA-Company

Catalogus

 

Bezoek de Matt website