Volg ons op Facebook

 
 

Gebruikerslogin

Verkooppunten

Merken

Omdat wij ernaar streven het volledige potentieel van onze merken te benutten, zullen we deze vaak in verschillende branches introduceren. Daarvoor worden dan geregeld specifieke producten ontwikkeld.

Oorspronkelijk begonnen in de fietsbranche, is R.A. nu actief in de marktsegmenten Bike, Sport&Outdoor, Shoe, Fashion en Military&Law Enforcement. Dat is zo gegroeid vanuit de kwaliteiten van de merken zelf en de expertise van R.A.-Company in deze verschillende marktsegmenten.

R.A. besteedt er grote zorg aan om binnen elk van deze segmenten de focus te behouden door aparte business units. Iedere branche en iedere regio heeft een dedicated account manager.

R.A. is goed geïntroduceerd in alle marktsegmenten waarin het momenteel actief is. Heel wat belangrijke retailers, ketens en groeperingen werken met ons samen. Zowel start-ups, high potentials als gevestigde waarden. Ketens en aankoopgroepen staan voor 30% van de totale verkoopcijfers. Daarnaast werkt R.A. samen met 1600 klanten in Benelux en Frankrijk.

Voororders zijn een must om tijdige levering te kunnen garanderen, maar we hebben ook een hele reeks NOS-producten (never-out-of-stock) in onze magazijnen (in totaal 800m² kantoor – 4000m² magazijn), om de rendabiliteit van high-runners bij de klanten te verhogen.

R.A. heeft in de loop der jaren een heel sterk team uitgebouwd, zowel voor interne als externe dienstverlening (back- en frontoffice). Al die jaren ervaring stellen we graag ten dienste van onze partners en onze klanten.

Samenwerken met R.A. betekent een goede dienstverlening en sales-ondersteuning. Het verkoopproces stopt voor ons niet bij de aflevering van de producten: na-service, opvolging, constante vernieuwing, aandacht voor doorverkoop in de winkel, opleiding van winkelpersoneel, … ze zijn voor ons allemaal even belangrijk.

Voor u, voor onze merken en voor onszelf willen we Shine@retail. Verder hebben we veel geïnvesteerd in een krachtig ERP- en CRM-systeem, een nieuw magazijn en een webshop zodat onze klanten 24/24 kunnen bestellen.