Volg ons op Facebook

 
 

Gebruikerslogin

Verkooppunten

Over Ons

In de begindagen – begin van de jaren 90 - was R.A.-Company voornamelijk een distributeur van fietsen (citybikes and mountainbikes) en accessoires.

Enkele jaren later introduceerden we deze fiets-accessoires ook in sport- en outdoor sectoren.
Tot op de dag van vandaag is dit een sterkhouder binnen R.A.-Company met onze fiets en sport- en outdoor afdeling. Toen we vanaf het jaar 2000 aanvragen begonnen te krijgen van de overheid en de industrie voor commercial of the shelve (COTS) producten, kwam er al snel een afdeling bij die zich gaandeweg specialiseerde in aanbestedingen en aankopen door overheden, defensie, politie, security, etc.
In eerste instantie boden we onze sport- en outdoorproducten aan, maar gaandeweg kwamen er ook steeds meer gespecialiseerde en specifieke producten bij, allemaal in de sfeer van persoonlijke bescherming, prestatiebevordering en survival. In 2006 startten we dan met ons eerste schoenenmerk, zwarte uniformschoenen (black boots of “bottinekes”) dat specifiek gericht was naar de retail voor professionals.

In 2007 introduceerde R.A. het schoenenmerk FitFlop en werd zo heel snel een erkend leverancier binnen de schoenenbranche. Andere merken volgden, sommigen zowel voor de sport- en de schoenenbranche, anderen exclusief voor de schoenenbranche.
Daarna groeide R.A. als vanzelf naar de wereld van de fashion toe.

Met Black&Blanche – ons eigen merk – bieden we sokken, panty’s, basics en een trendy kledingcollectie aan. En later met CR7 (Cristiano Ronaldo) verkopen we ondergoed, sokken en hemden aan zaken die gespecialiseerd zijn in lingerie, maar ook sport, vrijetijdskledij en pure fashion. Momenteel hebben we een evenwichtig portfolio waarvan heel wat producten op elkaar aansluiten en zijn we actief (op een dedicated manier) in heel wat sectoren die voor bepaalde merken vaak bijkomende opportuniteiten bieden.

Wie weet wat de toekomst ons allemaal nog gaat brengen!