Volg ons op Facebook

 
 

Gebruikerslogin

Verkooppunten

PROVIZ

VEILIG OP JE FIETS

Limar Logo

PROVIZ is een bekroond internationaal merk sportkleding en accessoires, gespecialiseerd in betere zichtbaarheid, verlichting en bijhorende producten.

Het gamma REFLECT360 Waterproof is een wereldprimeur en verheft reflectie en veiligheid tot een totaal nieuw niveau. Het kwalitatief hoogstaande reflecterende materiaal neemt het kleinste beetje licht op. Door de reflectie over 360 graden is uw positie gemakkelijk identificeerbaar, valt u onmiddellijk op en bent u gegarandeerd vanuit alle hoeken zichtbaar.

Het gamma SWITCH verenigt het beste van twee werelden. Goed zichtbaar, sterk oplichtend en waterbestendig geel materiaal aan de ene kant en het ongelofelijk reflecterende materiaal uit ons wereldwijd best verkopende gamma REFLECT360 aan de andere kant.

En dan is er nog TRIVIZ2, het aparte en verwijderbare elektroluminescente lichtpaneel dat exclusief bevestigd kan worden op de producten van het gamma NIGHTRIDER.  Het wordt opgeladen via USB en kan gemakkelijk bevestigd worden. Het biedt gebruikers de flexibiliteit om het systeem te bevestigen wanneer dat nodig is tijdens de uren met beperkt licht of wanneer het donker is. TRIVIZ2 gebruikt de elektroluminescentietechnologie die ’s avonds veel doeltreffender is dan LED-verlichting.

 

 

Bezoek de Proviz website