Volg ons op Facebook

 
 

Gebruikerslogin

Verkooppunten

SANTINI

DESIGN EN KWALITEIT, OP MAAT GEMAAKT SINDS 1965

Limar Logo

Santini is één van de kledingmerken die wereldwijd erkenning genieten in de wielerwereld. In 1965 kozen we resoluut voor “Made in Italy. Made with passion”: innovatief design, de nieuwste materialen, hoogstaande productietechnologieën, de laatste trends, snits en stijlen resulteren in technische kleding die tegemoetkomt aan de wensen van wielrenners en triatleten. Alle modellen worden met de hand gemaakt in Italië, samen met en voor atleten.

Mensen komen bij ons op de eerste plaats: dat gaat van de mensen die onze kleding kopen en ermee fietsen, tot clubs, ons personeel, onze distributeurs en onze verkooppunten. Het is onze opdracht om iedereen die houdt van wielrennen en triatlon te helpen om zijn sport comfortabel en in stijl te kunnen beoefenen. We doen dit met de meest vooruitstrevende technologieën en met onberispelijk en gemakkelijk zittende kledij.

We werken ook voor clubs over de hele wereld. Groot, klein, jong en minder jong, mannen, vrouwen en gemengde clubs – jaar na jaar staan we tot uw dienst met perfect gepersonaliseerde kledij. Wij werken met u en voor u bij elke stap van het proces om u de kleding te geven waar u van droomt en die u verdient – in de meest zinderende kleuren, in stoffen van superieure kwaliteit, met geavanceerd zeemleer en met een uitgebreid aanbod pasklare opties, snits en accessoires. Alles wordt met de hand vervaardigd in Italië, speciaal voor u.

Wil u graag meer weten, neem dan een kijkje in de catalogus hieronder. Voor details of een offerte mag u altijd contact met ons opnemen: +32(0)13670101 info@santini-benelux.com.

 

CATALOGUS

 

Bezoek de Santini website