2117 of Sweden

Het merk 2117 of Sweden werd in 2003 gesticht door enkele Zweedse jongens – samen goed voor 30 jaar ervaring in sportswear en ski. Hun doel was het maken van leuk ogende maar zeer functionele skiwear tegen aantrekkelijke prijzen die iedereen konden overtuigen. Het merk groeide al snel en wordt nu verdeeld in 4 continenten en 18 landen.

2117 of Sweden wordt vooral geassocieerd met skiwear maar ontwikkelt ook kledij voor golf, lopen en training. Het merk heeft een typisch sober Scandinavisch design in heldere kleuren. Onze ontwerpers en productteams combineren knowhow met nieuwe technieken en ideeën zodat zowel innovatieve als goed ogende kledij voor elke sport ontstaat. Zij staan in permanent contact met professionals en merkambassadeurs, zorgvuldig gekozen door onze distributeurs wereldwijd. De feedback die ze op die manier krijgen wordt gebruikt om nieuwe collecties te ontwerpen en te produceren.

Sinds 2012 ontwikkelt 2117 een milieuvriendelijke collectie waarin het begrip ‘duurzaamheid’ centraal staat. Voor deze collectie gebruiken we voor de stoffen enkel gerecycleerd materiaal met als doel onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Vragen over of suggesties?

Vragen over of suggesties?

Neem gerust contact op met onze klantendienst. Onze customer care is immers voor iedereen bereikbaar en staat altijd paraat.
Contacteer ons
Vragen over of suggesties?

Verkooppunten

Zoek de verkooppunten van je favoriete merk bij jou in de buurt of online.
Dealer locator