We streven ernaar binnen onze sector een van de meest vooruitstrevende bedrijven op het vlak van ICT support en innovaties te zijn. Door de jaren heen hebben we dan ook geïnvesteerd in verschillende tools die onze klanten beproefde middelen aanreiken die leiden naar onmiddellijk succes.

Online ordering B2B

In 2017 werkten we een volledig vernieuwd B2B platform uit, met het oog op selfservice door de klant. Hierdoor ondersteunen we hem op elk moment zo volledig mogelijk en bieden we hem tijdswinst.

Voorraadkoppelingen

Stockbase

Dankzij onze samenwerking met Stockbase beschikken we over een tool die een rechtstreekse koppeling maakt van uw computersysteem naar onze grote vrije voorraad. Dit maakt het mogelijk extra te verkopen, zowel in uw winkel als via uw webshop. Wenst u meer te weten over de voordelen die deze koppeling via Stockbase biedt? Ontdek het hier!

Automatische data-uitwisseling

Als u een eigen IT team heeft, dan kunnen wij ook direct onze voorraad koppelen.

Contacteer ons voor meer informatie over een mogelijke samenwerking via voorraadkoppeling.

Dropshipment

Uw klant rekent in de winkel af wat u niet zelf op voorraad heeft. Wij leveren het pakketje direct naar een door u bepaald adres, bijvoorbeeld van uw consument of uw winkel.

Onze ICT support wordt voortdurend geoptimaliseerd. Zo hebben we systemen uitgewerkt voor digitale facturatie en het automatisch aanleveren van productinformatie en foto’s om uw artikelaanmaak te vereenvoudigen. Daarnaast staan we steeds paraat voor ondersteuning bij problemen of vragen.

Neem gerust contact op met onze klantendienst als u nog vragen of suggesties heeft.

Deel deze pagina

Gerelateerde blogberichten