Effectieve en efficiënte marketing heeft een rechtstreekse en onmiddellijke invloed op betere resultaten. Hiertoe hebben we een ervaren endynamisch marketing team opgezet. Ons team deelt met plezier zijn ervaring met u, zowel voor uw online als offline marketing.

Net als het sales team, denkt de marketing support met u mee en staat hij open voor elke dialoog. We geloven in de persoonlijke aanpak van al onze klanten. Neem contact op met onze marketing afdeling en vraag naar “Uw stappenplan voor meerverkoop”.

Ons marketing team staat niet alleen in direct contact met uw bedrijf, maar werkt ook nauw samen met sales, met het oog op een betere synergie over de hele lijn.

Naast custom marketing support, zetten we elk  seizoen nationale en internationale campagnes op die de algemene merkbekendheid van onze producten verbeteren en meer traffic naar de winkels genereren. Bovendien denken we, voor wie een persoonlijke aanpak verkiest, mee over het organiseren van opendeurdagen of een facebookactie en vele andere op maat gemaakte creatieve ideeën.

Gratis succesvolle marketing

Zet uw zaak en onze merken meer in de kijker:

  • Aanbiedingen en acties tijdens opendeurdag, event of koopavond
  • Facebookwedstrijd om uw winkel, een merk of product extra te promoten
  • Nieuwsbrieven om uw klanten te informeren
  • In store en outdoor presentatie om een merk of product ter plaatse te promoten
  • Advertenties om uw winkel en merken in de kijker te zetten

Wij helpen u graag verder en willen samenwerken aan uw succes!

Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met ons marketing team voor bijkomende vragen of suggesties.

Deel deze pagina

Gerelateerde blogberichten